Startside   Om oss   Tjenester   Produkter   Samarbeidspartnere & leverandører   Referanser   Galleri   Linker   Kontakt

Om oss

Brannservice Øst er et nyetablert firma i 2008, og besitter med mer enn 25 års bred erfaring innen bygningsmessig brannsikring.  

Brannservice Øst er et komplett servicefirma innen alle typer bygningsmessig- og organisatorisk brannvern.

Brannservice Øst utfører og leverer alle våre tjenester i henhold til myndighetenes krav, til en fornuftig pris, og med tilstrekkelig sporbarhet i all dokumentasjon.   

Alle andre tjenester tilbys via vår samarbeidspartner; Brannrådgivning, Branntegning og Entreprenørtjenester som branntetting, brannbeskyttelse av stål etc. 
    
Brannservice Øst har autorisasjon fra Rådet for vedlikehold av brannslokkemateriell: Kompetent person kategori grønn; utfører kontroll og service ihht. NS 3910 for håndslokkere, og NS 671-3 for brannslanger. 

I tillegg er Brannservice Øst spesialisert innen kartlegging og ettersyn av feil/mangler av bl.a. brannklassifiserte bygningsdeler, branndører, rømningsveier, branntegninger, branndokumentasjon og andre branntekniske installasjoner.

Vår kundekrets består av:
Byggherre, eiendomsforvaltere,
alle typer virksomheter.
Entreprenører: bygg under oppføring/rehabilitering
Offentlig virksomhet: skoler, institusjoner etc. 

Privatpersoner: bolig, bil, hytte, campingvogn, båt

Kontakt

Brannservice Øst
 
Postadresse            
Evjeveien 5, 1814 Askim

Telefon    477 14 810

Fax        69 88 61 60

Internett
brannserviceost.com
brannserviceøst.com
brannserviceøst.no
 
E-mail
post@brannserviceost.com